הכנת סושי - איך מכינים סושי?

  1. מניחים על המחצלת עד הקצה חצי נורי-אצה מיובשת.
  2. על הנורי מניחים אורז עגול מאודה המבושל מראש
    עם חומץ אורז, מלח ומעט סוכר.
  3. מהדקים את האורז נורי לשכבה אחידה.
  4. כדי להכין סושי אינסייד אאוט הופכים את הנורי עם האורז ומסדרים את התוספות על הנורי: ניתן לשים רצועות פילה דג נא – "טורו" של טונה אדומה, סלומון אנטיאס או לוקוס.
  5. מסדרים רצועות של ירקות טריים: מלפפון, גזר, בצל ירוק מוסיפים קמפיו ודאיקון (דלעת יפנית וצנון כבוש).
  6. לאחר הסידור של הדגים והירקות מתחילים במלאכת הגלגול לרול.
  7. בעזרת מחצלת מגלגלים לצורת גליל ומהדקים.
  8. מהדקים בעזרת היד גם את הצדדים.
  9. משלימים את הסיבוב ומסירים את המחצלת.
  10. ניתן לבסוף לסדר גם אבוקדו או יריעות דקות מאוד של דג על הרול.
  11. את גלילי ה- סושי פורסים ל-8 יחידות שוות, מוסיפים את הוואסבי, גינג'ר וסויה.

בתאבון!

סרטון מבית סושי בר - איך מכינים סושי | הכנת סושי

 

 
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •